Hej wszystkim trochę off top forum, no ale po to jest przecież hyde park. Sytuacja na świecie i u nas lokalnie jest jaka jest, już chyba wszyscy to odczuwamy. Niestety to wszystko musiało mieć swoje konsekwencje, dlatego pieniądz traci na wartości. Nie ukrywam, że mam swoje lata i przez większość życia bardzo ciężko pracowałem. Starałem się żyć oszczędnie i liczyć każdy grosz, uzbierałem przez to sporo oszczędności, które teraz tracą na wartości w zatrważającym dla mnie tempie.
Nie ukrywam, że jest mi źle z tego powodu, bo jest to coś co budowałem od tylu lat. Zainwestowałem część kasy w złoto i obligacje skarbowe. Teraz myślę nad otworzeniem dodatkowego biznesu w postaci sex telefonu jak ten -
https://sextelefon.org/. Spodobała mi się wizja prowadzenia takiego biznesu, ponieważ zawsze chciałem być związany gdzieś z erotyką zawodowo

Czy może być lepiej? Pytanie tylko, czy waszym zdaniem coś takiego się przyjmie w dzisiejszych czasach i przy dostępności różnych form erotyki za darmo w sieci. Celuje bardziej w niszę, ludzi którzy kiedyś używali takich usług w latach ich świetlności. Proszę o Wasze opinie na temat mojego pomysłu, z góry dziękuję