Teraz chciałabym podzielić się z Wami moim ostatnim odkryciem - zegarami do samochodu. Odkąd kupiłam sobie nowy samochód, zawsze brakowało mi w nim zegara. Nie lubię nosić zegarka na ręce, a telefon też nie zawsze mam pod ręką. Dlatego postanowiłam poszukać zegara, który można zamontować w samochodzie.
I wiecie co? Znalazłam kilka świetnych opcji! Są zegary, które można przykleić do deski rozdzielczej, ale też takie, które można zamontować w miejscu, gdzie zwykle jest gniazdo zapalniczki. Są też zegary z wbudowanym termometrem i kalendarzem. Wybór jest naprawdę duży!
Teraz już nie muszę się martwić o to, ile czasu zostało mi do spotkania czy o tym, czy zdążę na czas do pracy. Zegar w samochodzie jest bardzo wygodnym i praktycznym rozwiązaniem. Polecam wszystkim, które tak jak ja, nie lubią nosić zegarka na ręce.
A Wy, drogie koleżanki, macie w swoim samochodzie zegar? A może macie jakieś inne ciekawe gadżety, które ułatwiają Wam życie za kierownicą? Podzielcie się swoimi pomysłami w komentarzach! Będę wdzięczna za każdą radę.
Życzę Wam wszystkim udanego dnia i bezpiecznych podróży!