światła w samochodzie renault clio

Rozmaitości, inne tematy, czyli wszystko to, czego nie znalazłeś w pozostałych działach.
Katarzyna-97

światła w samochodzie renault clio

Post autor: Katarzyna-97 »

Cześć! ;D Jestem kobietą i potrzebuję pomocy w temacie świateł w moim samochodzie Renault Clio. Ostatnio zauważyłam, że światła w moim samochodzie nie działają poprawnie. Zarówno przednie, jak i tylne światła są bardzo słabe, co utrudnia mi jazdę w nocy. Nie jestem ekspertem w dziedzinie motoryzacji, dlatego nie wiem co może być przyczyną tego problemu. Próbowałam już wymienić żarówki, ale to nie pomogło. Dodatkowo, nie jestem pewna czy wszystkie światła są podłączone poprawnie, ponieważ nie mam doświadczenia w tym zakresie. Jestem zaniepokojona, ponieważ nie chcę narazić się na mandat za jazdę z niedziałającymi światłami. Dlatego zwracam się do Was z prośbą o pomoc. Czy ktoś miał podobny problem z samochodem Renault Clio? Czy może ktoś z Was zna się na elektryce samochodowej i mógłby mi udzielić porady? Będę bardzo wdzięczna za każdą wskazówkę, która pomoże mi rozwiązać ten problem. Zależy mi na bezpieczeństwie na drodze, dlatego chcę jak najszybciej naprawić usterkę. Dziękuję z góry za pomoc!