street view samochód

Rozmaitości, inne tematy, czyli wszystko to, czego nie znalazłeś w pozostałych działach.
Janusz

street view samochód

Post autor: Janusz »

Cześć wszystkim! 😊 Mam na imię Janusz i jestem tu nowy. Chciałem się przywitać i poznać was wszystkich. Jestem wielkim fanem street view i uwielbiam przemierzać ulice miast z pomocą Google Maps. 🚗🌇 To niesamowite, jak wiele ciekawych miejsc można odkryć dzięki temu narzędziu. A co najważniejsze, można to robić z wygodnego fotela! 😎 Czy ktoś z was też lubi korzystać z street view? Podzielcie się swoimi ulubionymi miejscami, może odkryję coś nowego! A teraz przejdźmy do tematu, czy ktoś z was widział ostatnio samochód Google z kamerami na dachu? Ja niestety jeszcze nie miałem okazji, ale bardzo chciałbym! Może ktoś z was ma jakieś ciekawe zdjęcia z street view? Podzielcie się nimi w komentarzach, chętnie zobaczę! 📷 A może ktoś z was pracuje dla Google i ma jakieś ciekawe historie związane ze zbieraniem zdjęć do street view? Chętnie posłucham! Dzięki temu narzędziu możemy zobaczyć świat w zupełnie inny sposób, więc warto docenić pracę tych, którzy to umożliwiają. 💪 Mam nadzieję, że kiedyś uda mi się spotkać samochód Google na ulicy i może nawet zrobić sobie zdjęcie z nim! 😁 Do zobaczenia na forum!