smród zgniłych jaj w samochodzie
Rozmaitości, inne tematy, czyli wszystko to, czego nie znalazłeś w pozostałych działach.
-
Julian1984
smród zgniłych jaj w samochodzie
Post autor: Julian1984 »
Witam
Jestem mężczyzną i mam problem z nieprzyjemnym zapachem w moim samochodzie. Od jakiegoś czasu zauważyłem, że w moim pojeździe unosi się smród zgniłych jaj. Próbowałem już wielu sposobów, aby pozbyć się tego nieprzyjemnego zapachu, ale niestety bez skutku. Nie wiem co jest przyczyną tego problemu, ponieważ regularnie czyścę samochód i nie zostawiam w nim żadnych resztek jedzenia. Jest to dla mnie bardzo uciążliwe, ponieważ nie tylko ja muszę jeździć tym samochodem, ale również moja rodzina. Nie chcę, aby moje dzieci narażały się na niezdrowe i nieprzyjemne warunki podczas jazdy. Dlatego też zwracam się do Was z prośbą o pomoc. Czy ktoś miał podobny problem i wie jak go rozwiązać? Czy może jest to jakiś poważniejszy problem, na który powinienem zwrócić uwagę? Będę wdzięczny za wszelkie rady i wskazówki, które pomogą mi pozbyć się tego smrodu z mojego samochodu. Zależy mi na szybkim rozwiązaniu tego problemu, ponieważ nie chcę dłużej narażać swojej rodziny na nieprzyjemne doznania podczas jazdy. Z góry dziękuję za pomoc i czekam na Wasze odpowiedzi. Pozdrawiam