samochód do 22 tys
Rozmaitości, inne tematy, czyli wszystko to, czego nie znalazłeś w pozostałych działach.
-
pola-83
samochód do 22 tys
Post autor: pola-83 »
Witam
Jestem kobietą i potrzebuję pomocy w wyborze samochodu. Budżet, jaki mam do dyspozycji to 22 tysiące złotych. Jestem osobą pracującą, która codziennie musi dojeżdżać do pracy samochodem. Niestety, mój obecny pojazd uległ awarii i nie opłaca się już go naprawiać. Dlatego szukam teraz odpowiedniego samochodu, który będzie nie tylko niezawodny, ale również spełni moje potrzeby. Nie mam dużego doświadczenia w zakupie samochodów, dlatego potrzebuję pomocy w wyborze odpowiedniego modelu. Ważne dla mnie jest, aby był to samochód ekonomiczny, niezawodny i łatwy w obsłudze. Ponadto, zależy mi na bezpieczeństwie, dlatego chciałabym, aby mój nowy pojazd był wyposażony w odpowiednie systemy bezpieczeństwa. Jestem otwarta na różne propozycje, jednak zależy mi na tym, aby samochód był w dobrym stanie technicznym i miał niski przebieg. Liczę na Waszą pomoc w wyborze odpowiedniego samochodu, który będzie mi służył przez wiele lat. Z góry dziękuję za wszelkie rady i sugestie.