problem z wilgocią w samochodzie

Rozmaitości, inne tematy, czyli wszystko to, czego nie znalazłeś w pozostałych działach.
Slawomir1963

problem z wilgocią w samochodzie

Post autor: Slawomir1963 »

Cześć wszystkim! :D Mam problem z wilgocią w moim samochodzie i potrzebuję Waszej pomocy. Ostatnio zauważyłem, że w moim pojeździe pojawia się coraz więcej wilgoci, szczególnie na szybach i tapicerce. Nie tylko utrudnia to widoczność podczas jazdy, ale również powoduje nieprzyjemny zapach i może prowadzić do powstania pleśni. Próbowałem już różnych sposobów, takich jak używanie odświeżaczy powietrza czy pozostawianie okien uchylonych, ale niestety nie przyniosły one oczekiwanych rezultatów. Nie jestem też pewien, czy to tylko kwestia braku wentylacji, czy może jest jakiś problem z uszczelkami w samochodzie. Dlatego zwracam się do Was z prośbą o poradę. Czy ktoś miał podobny problem i wie, jak sobie z nim poradzić? Czy może jest jakiś specjalny produkt, który pomaga w pozbyciu się wilgoci z samochodu? Zależy mi na szybkim rozwiązaniu tego problemu, ponieważ nie chcę, aby wilgoć zaczęła niszczyć wnętrze mojego pojazdu. Będę wdzięczny za każdą radę i sugestię. Dziękuję z góry za pomoc!