Oświetlenie led
Rozmaitości, inne tematy, czyli wszystko to, czego nie znalazłeś w pozostałych działach.
- hugon-92
Oświetlenie led
Siemka forumowicze. Kto z was wybiera oświetlenie led zamiast tradycyjnego? Mam wrażenie, że teraz nawet w sklepach trudniej jest dostać zwykłe żarówki, zauważyliście to? Też zamierzam zmienić oświetlenie w mieszkaniu, bo akurat jestem w trakcie planowania remontu, więc o takich szczegółach też już myślę. Dajcie znać, co w ogóle o tym myślicie, bo jestem ciekaw 

Re: Oświetlenie led
Post autor: Trzmiala »
Ja wykorzystałam oświetlenie ledowe a dokładniej panele ledowe do oświetlenia listw obok okien. Dzięki czemu światło pada z góry idealnie na firanki i robi to niesamowite wrażenie na wszystkich odwiedzających nasz salon. Firany do salonu z dużą przeźroczystością kupiłam właśnie w tym sklepie. Na standardowych firanach ten efekt nie był taki wow. Zobaczcie sobie na inspiracje okienne https://firanybachowice.pl/informacje/2-inspiracje tam właśnie ta firma dodała zdjęcia z mojego domu jako fajny przykład na niestandardowe wykończenie wnętrz w firany.