naprawa roweru
Rozmaitości, inne tematy, czyli wszystko to, czego nie znalazłeś w pozostałych działach.
- Barnim
naprawa roweru
Siemka. Umielibyście samodzielnie naprawić rower? Dla mnie jakieś podstawowe naprawy nie są skomplikowane o ile oczywiście miałbym przy sobie odpowiednie narzędzia. Ostatnio słyszałem, że w niektórych miastach mają stawiać samoobsługowe stacje naprawy rowerów. Co o tym sądzicie? Ja na pewno bym skorzystał jeśli miałbym taką potrzebę. Nigdy nie wiemy czy w czasie wycieczki nic nas nie zaskoczy 

Re: naprawa roweru
Post autor: Sokół »
Jeden z najlepszych sklepów i serwisów rowerowych Trek w Małopolsce znajdziesz w Andrychowie https://goodsport.pl/sklep-rowerowy-andrychow/. Mają bardzo duży wybór rowerów Trek w wielu modelach do różnych specjalizacji. Sam tam kilka lat temu kupiłem swój pierwszy rower, a dzisiaj to już któryś z rzędu. Co zimę zostawiam tam rower na rozszerzony serwis trek. Bardzo polecam wszystkim, spokojnie mogę wystawić 5 gwiazdek. Mają również inne oddziały w Wadowicach i Oświęcimiu ale nie miałem okazy skorzystać.
Re: naprawa roweru
Post autor: Ernest32 »
Rower Prox Elektryczny to doskonały wybór dla osób, które szukają roweru do codziennych dojazdów do pracy czy szkoły. Dzięki swojej wygodnej geometrii, Prox zapewni Ci komfortową jazdę przez cały dzień.