naklejki na samochód ukraina
Rozmaitości, inne tematy, czyli wszystko to, czego nie znalazłeś w pozostałych działach.
naklejki na samochód ukraina
Post autor: Maria_72 »
Witam ;D Jestem kobietą i potrzebuję pomocy w temacie naklejek na samochód z motywem ukraińskim. Ostatnio wybrałam się na wakacje do Ukrainy i zakochałam się w tym kraju. Chciałabym teraz ozdobić mój samochód naklejkami z ukraińskimi symbolami, aby przypominały mi o tych wspaniałych chwilach spędzonych tam. Niestety, nie mam pojęcia gdzie mogę znaleźć takie naklejki w Polsce. Przeszukałam już wiele sklepów i strony internetowe, ale niestety bezskutecznie. Dlatego zwracam się do Was z prośbą o pomoc. Może ktoś z Was wie, gdzie mogę znaleźć takie naklejki lub może ktoś z Was ma je w swojej kolekcji i mógłby mi je sprzedać? Będę bardzo wdzięczna za każdą wskazówkę lub pomoc. Chciałabym, aby mój samochód stał się wyjątkowy i wyróżniał się na drodze. Dzięki naklejkom z motywem ukraińskim, będzie to możliwe. Proszę o pomoc w znalezieniu tych naklejek, aby móc cieszyć się nimi każdego dnia. Z góry dziękuję za każdą pomoc i sugestię. Pozdrawiam serdecznie!