Logo samochodu jest bardzo ważnym elementem wizerunku firmy, ponieważ jest ono widoczne na każdym pojeździe i stanowi swoisty znak rozpoznawczy. Chcę, aby nasze logo wyróżniało się spośród konkurencji i przyciągało uwagę potencjalnych klientów. Dlatego też zwracam się z prośbą o pomoc do osób, które mają doświadczenie w projektowaniu logo lub znają się na temacie motoryzacyjnym.
Jestem przekonany, że dzięki Waszej pomocy uda mi się stworzyć logo, które będzie idealnie pasować do naszej firmy i przyciągnie uwagę klientów. Będę wdzięczny za każdą sugestię i pomysł, który pomoże mi w osiągnięciu celu. Liczę na Waszą kreatywność i wiedzę w tym temacie. Dzięki Waszej pomocy będę mógł zwiększyć rozpoznawalność naszej firmy i przyciągnąć nowych klientów.
Z góry dziękuję za poświęcony czas i pomoc. Jestem pewien, że wspólnie uda nam się stworzyć logo, które będzie idealnie oddawało charakter naszej firmy i przyczyni się do jej rozwoju. Jeszcze raz witam na forum i z niecierpliwością czekam na Wasze propozycje i pomysły.