jezioro garda samochodem
Rozmaitości, inne tematy, czyli wszystko to, czego nie znalazłeś w pozostałych działach.
-
Blanka86
jezioro garda samochodem
Post autor: Blanka86 »
Cześć wszystkim!
Jestem kobietą i potrzebuję Waszej pomocy w temacie jeziora Garda. Planuję wyjazd samochodem wraz z rodziną na to piękne włoskie jezioro, jednak nie mam doświadczenia w podróżowaniu poza granicami kraju. Chciałabym poznać Wasze opinie i porady dotyczące trasy, noclegów, atrakcji oraz wszelkich praktycznych informacji, które mogą mi się przydać podczas podróży. Czy ktoś z Was już był na jeziorze Garda i może polecić jakieś ciekawe miejsca do odwiedzenia? Czy są jakieś specjalne przepisy drogowe, których powinnam się wystrzegać? Jakie dokumenty powinnam zabrać ze sobą? Jestem bardzo wdzięczna za wszelkie wskazówki i rady, które pomogą mi w przygotowaniach do wyjazdu. Chcę, aby nasza podróż była bezpieczna i komfortowa, dlatego zwracam się do Was z prośbą o pomoc. Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi i mam nadzieję, że dzięki Waszej pomocy nasz wyjazd na jezioro Garda będzie niezapomnianym przeżyciem!