Wyszukane pomysły na prezenty

Chcesz porozmawiać na tematy niezwiązane z motoryzacją? Zapraszamy do tego działu.
Wiolex

Wyszukane pomysły na prezenty

Post autor: Wiolex »

Cześć! Zbliżają się święta Bożego Narodzenia. Myślę, że to świetny moment, żeby jeszcze kupić jakiś niebanalny prezent najbliższym. Dzielę się z Wami moimi pomysłami, ale jestem też bardzo ciekawa Waszych propozycji. Piszcie je poniżej moich. Dzięki!

Oto moja lista:
- makramy na ścianę
- papierowe akcesoria ze zdobieniami wykonanymi techniką letterpress
- voucher do wykorzystania na zabiegi kosmetyczne w pobliskim salonie urody
- voucher do wykorzystania na wybielanie zębów w dobrym gabinecie stomatologicznym
- voucher na czyszczenie tapicerki meblowej lub pranie dywanów z dojazdem do domu
- voucher umożliwiający skorzystanie z wypożyczalni rowerów elektrycznych dla 2 osób
- karnet narciarski (osoba obdarowana jeżeli jest miłośnikiem sportów zimowych z pewnością to doceni)
- odciążenie pani domu poprzez zamówienie na ciasta na święta z pobliskiej cukierni
- rower elektryczny marki EcoBike lub np. Giant lub Kellys
- płytki lustrzane do salonu lub stylowe lustro do przedpokoju
- kurs internetowy Elpis (doceni to na pewno osoba, która ma problemy lękowe, depresję, cierpi na bezsenność lub nie wierzy w siebie)
- dostęp do aplikacji KalkulatorElektryka.pl (to już prezent dla osoby, która wykonuje zawód elektryka lub powiązany z nim)
- koc orgonowy
- miód (polecam szukać namiarów na pszczelarzy na giełdzie pszczelarskiej)
evelona

Re: Wyszukane pomysły na prezenty

Post autor: evelona »

Według mnie świetna opcją może być przykładowo miód lipowy czy też inny... Ja właśnie znalazłam firmę Królewskie Miody, która oferuje najróżniejszego typu miody i to w dobrej cenie, można im się przyjrzeć. Zwłaszcza, że oferują oni całkowicie naturalne produkty.
nadiaa

Re: Wyszukane pomysły na prezenty

Post autor: nadiaa »

Wiecie pomysły zawsze się znajdą, wystarczy dobrze przejrzeć sobie internet itd. I można natrafić na różne fajne opcje. Ja przykładowo planuję siostrze kupić przepiśniki - ona uwielbia piec ciasta, także przyda jej się coś takiego. Wówczas w jednym miejscu będzie mogła sporządzać wpisy ulubionych przepisów.
ODPOWIEDZ