Muzyka w samochodzie
Chcesz porozmawiać na tematy niezwiązane z motoryzacją? Zapraszamy do tego działu.
- darwit_94
Muzyka w samochodzie
Takie luźne pytano - jakiej muzyki najczęściej słuchacie podczas podróży samochodem? Ja ostatnio stawiam na coś energetycznego, wesołego. Szukam takiej muzyki, która po prostu będzie w stanie dodać mi energii. Nie ukrywam, że często jest to muzyka discopolo, lubię kilka zespołów, jednym z moich ulubionych jest zespół classic chyba wszyscy znają ten zespół.
Re: Muzyka w samochodzie
Post autor: fufel432 »
Czego najczęściej lubicie słuchać w samochodzie? Ja raczej standardowo wybieram radio, czyli słucham tego, co akurat w radiu jest puszczane.
__
trening w ciąży Kraków
__
trening w ciąży Kraków
Post autor: felix93 »
Mam różnego rodzaju płyty CD i to chyba ich lubię najbardziej słuchać w samochodzie. Na pewno muzyka podczas jazdy zawsze musi mi towarzyszyć.
__
krzesła bukowe
__
krzesła bukowe
Post autor: ewa932 »
Widzę, że nie tylko ja lubię słuchać muzyki w samochodzie. Dla mnie to obowiązkowy element na każdą trasę i nie wyobrażam sobie jechać bez muzyki.
__
multiagencja ubezpieczeniowa
__
multiagencja ubezpieczeniowa
Post autor: ula939 »
Uwielbiam słuchać muzyki, jak jadę samochodem. Szczególnie lubię wybierać różne playlisty, kiedy jadę w dalszą trasę. A Wy słuchacie muzyki?
__
nowe osiedla w marbelli
__
nowe osiedla w marbelli
Post autor: oehana55 »
Oj, uwielbiam słuchać muzyki i działać w tym obszarze. Prawdę mówiąc, dla mnie to ważne, ale pamiętajmy, że też warto wspomnieć, że odpowiedni ZAPACHY DO SAMOCHODU pomoże z jazdą i z tym, by czuć się świetnie za kółkiem, a dodatkowo zapraszać znajomych do jazdy. Super sprawa, nie?
Post autor: mania »
Współpraca z firmą x-disc to sama przyjemność. Jak nikt inny, znają się na tłoczeniu płyt cd oraz ich dalszej dystrybucji. Nic więc dziwnego, ze cieszą się tak świetną rekomendacją wśród swoich klientów.