używany samochód do 5 tys

Rozmaitości, inne tematy, czyli wszystko to, czego nie znalazłeś w pozostałych działach.
Andżelika-64

używany samochód do 5 tys

Post autor: Andżelika-64 »

Siema! ;) Jestem kobietą i potrzebuję pomocy w temacie zakupu używanego samochodu do 5 tysięcy złotych. Jestem studentką i niedługo kończę studia, a wraz z nimi kończy się również mój czas korzystania z samochodu rodziców. Teraz muszę sama zadbać o swoje codzienne przemieszczanie się, a budżet, który mam na to przeznaczony, jest dość ograniczony. Nie mam dużego doświadczenia w zakupie samochodu, dlatego potrzebuję pomocy w wyborze odpowiedniego modelu, który będzie nie tylko w dobrym stanie technicznym, ale również będzie spełniał moje potrzeby. Chciałabym, aby był to samochód niezawodny, ekonomiczny w użytkowaniu i łatwy w obsłudze. Zależy mi również na bezpieczeństwie, dlatego zależy mi na tym, aby był to samochód z niezawodnymi hamulcami i dobrym układem kierowniczym. Jestem otwarta na różne propozycje i porady, dlatego zwracam się do Was z prośbą o pomoc w wyborze odpowiedniego samochodu. Z góry dziękuję za wszelką pomoc i rady!