plamy na masce samochodu

Rozmaitości, inne tematy, czyli wszystko to, czego nie znalazłeś w pozostałych działach.
Iwona

plamy na masce samochodu

Post autor: Iwona »

Hej! Cześć wszystkim! Jestem kobietą i potrzebuję Waszej pomocy w temacie plam na masce samochodu. Ostatnio zauważyłam, że na moim samochodzie pojawiły się dziwne plamy, które nie chcą zejść nawet po dokładnym umyciu. Nie mam pojęcia skąd się wzięły i co je spowodowało. Nie jestem specjalistką od samochodów, więc nie mam pojęcia jak sobie z tym poradzić. Próbowałam już różnych sposobów, ale nic nie działa. Plamy są bardzo uporczywe i nie chcą zniknąć. Nie tylko psują wygląd mojego samochodu, ale również martwię się, że mogą mieć negatywny wpływ na jego powłokę ochronną. Nie chcę ryzykować i zniszczyć lakieru, dlatego zwracam się do Was z prośbą o pomoc. Czy ktoś miał podobny problem i wie jak sobie z nim poradzić? Czy może ktoś z Was jest specjalistą od pielęgnacji samochodów i może mi udzielić porady? Będę bardzo wdzięczna za każdą wskazówkę i sugestię. Zależy mi na tym, aby pozbyć się tych plam jak najszybciej i przywrócić mojemu samochodowi piękny wygląd. Dziękuję z góry za pomoc! ;D

gry auta zig zag