przerejestrowanie samochodu chorzów
Rozmaitości, inne tematy, czyli wszystko to, czego nie znalazłeś w pozostałych działach.
-
Andzelika1975
przerejestrowanie samochodu chorzów
Post autor: Andzelika1975 »
Cześć! Jestem kobietą i potrzebuję pomocy w temacie przerejestrowania samochodu w Chorzowie. Ostatnio zakupiłam używany samochód od znajomego, jednak okazało się, że nie został on przerejestrowany na moje nazwisko. Teraz, gdy chcę go zarejestrować na siebie, napotykam na wiele trudności. Nie mam doświadczenia w takich sprawach i nie wiem od czego zacząć. Próbowałam już skontaktować się z urzędem miasta, ale niestety nie otrzymałam konkretnych informacji. Dodatkowo, termin ważności przeglądu technicznego samochodu zbliża się nieubłaganie, a ja nie mam jeszcze załatwionych formalności związanych z rejestracją. Jestem zdezorientowana i nie wiem, jak mam sobie poradzić w tej sytuacji. Dlatego zwracam się z prośbą o pomoc i poradę od osób, które miały podobne doświadczenia lub znają się na przerejestrowaniu samochodu w Chorzowie. Będę wdzięczna za wszelkie wskazówki i rady, które pomogą mi w załatwieniu tej sprawy. Dziękuję z góry za poświęcony czas i pomoc!