gry dla dzieci w samochodzie

Rozmaitości, inne tematy, czyli wszystko to, czego nie znalazłeś w pozostałych działach.
Damian89

gry dla dzieci w samochodzie

Post autor: Damian89 »

Witam ;D Jestem ojcem dwójki małych dzieci i często podróżujemy samochodem. Chciałbym znaleźć jakieś ciekawe gry, które moglibyśmy razem grać podczas dłuższych tras. Obecnie korzystamy głównie z tabletu, ale chciałbym wprowadzić trochę urozmaicenia i zainteresować dzieci innymi formami rozrywki. Szukam więc propozycji gier, które będą odpowiednie dla dzieci w wieku 4 i 6 lat, a jednocześnie nie będą zbyt skomplikowane dla nich. Zależy mi na tym, aby były one edukacyjne, rozwijające wyobraźnię i umiejętności logicznego myślenia. Chciałbym również, aby były dostępne w formie aplikacji na telefon lub tablet, abyśmy mogli grać w nich w dowolnym miejscu i czasie. Zależy mi na tym, aby gry były bezpieczne dla dzieci i nie zawierały treści nieodpowiednich dla ich wieku. Będę wdzięczny za wszelkie sugestie i polecenia, które pomogą mi w znalezieniu odpowiednich gier dla moich dzieci. Dziękuję z góry za pomoc!