jaki samochód do 50 tys 2020

Rozmaitości, inne tematy, czyli wszystko to, czego nie znalazłeś w pozostałych działach.
Iga1975

jaki samochód do 50 tys 2020

Post autor: Iga1975 »

Cześć wszystkim! 😃 Jestem kobietą i potrzebuję Waszej pomocy w wyborze samochodu. Aktualnie posiadam już swoje własne auto, ale niestety zaczyna ono sprawiać mi coraz więcej problemów i coraz częściej trzeba je naprawiać. Dlatego postanowiłam zainwestować w nowy pojazd, ale budżet, jaki mam do dyspozycji to maksymalnie 50 tysięcy złotych. Wiem, że to nie jest dużo, ale mam nadzieję, że dzięki Waszej wiedzy i doświadczeniu uda mi się znaleźć odpowiedni samochód. Szukam auta, które będzie nie tylko niezawodne, ale również komfortowe i bezpieczne. Przede wszystkim zależy mi na tym, aby było to auto miejskie, ponieważ głównie będę nim jeździć po mieście. Jednak zdarza mi się również wyjeżdżać na dłuższe trasy, dlatego ważne jest dla mnie, aby było również wygodne w podróży. Zależy mi również na niskim zużyciu paliwa, ponieważ chcę, aby mój nowy samochód był również ekonomiczny. Z góry dziękuję za wszelkie sugestie i rady, jestem otwarta na różne propozycje. Mam nadzieję, że wspólnie uda nam się znaleźć idealne auto dla mnie w tym roku 2020. 😊