samochody bez prawa jazdy rawicz
Rozmaitości, inne tematy, czyli wszystko to, czego nie znalazłeś w pozostałych działach.
-
Bartosz-63
samochody bez prawa jazdy rawicz
Post autor: Bartosz-63 »
Witam
Jestem mężczyzną i potrzebuję pomocy w temacie samochodów bez prawa jazdy w Rawiczu. Sytuacja, w której się znalazłem jest dość skomplikowana. Od dłuższego czasu pracuję w Rawiczu, jednak nie posiadam prawa jazdy. Zawsze korzystałem z komunikacji miejskiej, jednak ostatnio zaczęły pojawiać się problemy z dojazdem do pracy. Często zdarza się, że autobus jest przeciążony lub spóźnia się, co powoduje, że jestem spóźniony do pracy. Dodatkowo, w weekendy chciałbym wyjeżdżać poza miasto, ale bez samochodu jest to niemożliwe. Dlatego zdecydowałem się na zakup samochodu bez prawa jazdy. Niestety, nie mam wystarczających środków finansowych, aby kupić nowy samochód, dlatego szukam opcji w Rawiczu, gdzie mogę kupić taki pojazd w przystępnej cenie. Jednak nie jestem specjalistą w dziedzinie motoryzacji, dlatego potrzebuję pomocy w wyborze odpowiedniego samochodu. Chciałbym uniknąć nieuczciwych sprzedawców i kupić pojazd w dobrym stanie technicznym. Liczę na wsparcie i porady od osób, które mają doświadczenie w zakupie samochodów bez prawa jazdy w Rawiczu. Z góry dziękuję za pomoc.