Moja sytuacja jest taka, że samochód jest niezbędny do wykonywania mojej pracy. Codziennie muszę dojeżdżać do biura, a także odwiedzać klientów w różnych miejscach. Ponadto, często wykorzystuję samochód w celach prywatnych, co również wiąże się z dodatkowymi kosztami. Dlatego też chciałabym skorzystać z możliwości odliczenia, aby zmniejszyć swoje wydatki związane z użytkowaniem samochodu.
Jednakże, nie jestem ekspertem w dziedzinie podatków i nie jestem pewna, jakie konkretnie dokumenty muszę posiadać oraz jakie wydatki mogę uwzględnić w odliczeniu. Dlatego też zwracam się z prośbą o pomoc w tym temacie. Chciałabym poznać wszystkie możliwości odliczenia, aby móc skorzystać z nich w pełni i nie przegapić żadnych ważnych informacji.
Z góry dziękuję za pomoc i cenne wskazówki. Jestem przekonana, że dzięki Państwa wsparciu będę mogła skorzystać z ulgi podatkowej w pełnym zakresie i zmniejszyć swoje wydatki związane z użytkowaniem samochodu. Liczę na Państwa fachową wiedzę i doświadczenie w tym temacie. Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam serdecznie.