kto wymienia uszczelki w samochodzie

Rozmaitości, inne tematy, czyli wszystko to, czego nie znalazłeś w pozostałych działach.
ewa

kto wymienia uszczelki w samochodzie

Post autor: ewa »

Cześć wszystkim! :D Jestem kobietą i potrzebuję pomocy w temacie wymiany uszczelek w samochodzie. Ostatnio zauważyłam, że mój samochód zaczyna przeciekać olej i wyczuwam też nieprzyjemny zapach spalin w kabinie. Nie jestem specjalistką od mechaniki, więc nie wiem dokładnie, co może być przyczyną tych problemów. Przeglądając internet, dowiedziałam się, że może to być spowodowane uszkodzonymi uszczelkami. Niestety, nie mam wystarczającej wiedzy i umiejętności, aby sama dokonać wymiany. Dlatego zwracam się do Was z prośbą o pomoc. Czy ktoś miał już podobny problem i może mi doradzić, jakie uszczelki są najlepsze do mojego modelu samochodu? Czy wymiana jest skomplikowana i czy mogę to zrobić sama, czy lepiej oddać to do warsztatu? Zależy mi na tym, aby naprawa była wykonana solidnie i nie chcę ryzykować dalszych problemów z samochodem. Będę wdzięczna za każdą radę i wskazówkę. Dziękuję z góry za pomoc! :)