awaryjne otwieranie samochodu stargard

Rozmaitości, inne tematy, czyli wszystko to, czego nie znalazłeś w pozostałych działach.
Paweł

awaryjne otwieranie samochodu stargard

Post autor: Paweł »

Witam ;D Jestem mężczyzną i potrzebuję pomocy w temacie awaryjnego otwierania samochodu w Stargardzie. Sytuacja jest taka, że niedawno zakupiłem używany samochód, który niestety nie posiada kluczyka do otwierania drzwi. Przez kilka dni korzystałem z pilotów, ale niestety dzisiaj jeden z nich się zepsuł, a drugi zgubiłem. Jestem w kropce, ponieważ nie mam możliwości otworzenia samochodu i nie wiem co zrobić. Nie chcę też wydawać dużych pieniędzy na nowe klucze, ponieważ samochód był już dość drogi. Dlatego szukam pomocy w tym temacie, może ktoś z Was miał podobną sytuację i wie jak można otworzyć samochód w awaryjny sposób? Czy istnieje jakiś sposób na otwarcie drzwi bez kluczyka? Czy może ktoś z Was zna dobrego specjalistę, który mógłby mi pomóc w tym problemie? Bardzo proszę o pomoc, ponieważ jestem uzależniony od samochodu i nie mam możliwości poruszania się bez niego. Z góry dziękuję za wszelkie wskazówki i rady. Pozdrawiam serdecznie.