alkohol w butelce w kształcie samochodu

Rozmaitości, inne tematy, czyli wszystko to, czego nie znalazłeś w pozostałych działach.
Ania

alkohol w butelce w kształcie samochodu

Post autor: Ania »

Cześć wszystkim! 😊 Mam na imię Ania i jestem tutaj nowa. Bardzo się cieszę, że dołączyłam do tego forum i mam nadzieję, że poznam tutaj wiele ciekawych osób. 🤗

Chciałabym podzielić się z Wami moją ostatnią przygodą z alkoholem. Ostatnio na imprezie u znajomych, zobaczyłam butelkę w kształcie samochodu. Byłam zachwycona, bo wyglądała bardzo oryginalnie i nie mogłam się doczekać, aż spróbuję jej zawartości. Okazało się, że to był pyszny likier kokosowy, który idealnie pasował do mojego ulubionego drinka - pina colady. 🍹

Muszę przyznać, że butelka w kształcie samochodu zrobiła na mnie ogromne wrażenie i stała się hitem wieczoru. Wszyscy chcieli spróbować tego likieru i nie mogli uwierzyć, że jest tak smaczny. Był to nie tylko pyszny alkohol, ale też świetna dekoracja na imprezę. 💫

Od tamtego czasu, zawsze gdy organizuję jakąś imprezę, staram się znaleźć coś równie oryginalnego i zaskakującego. Butelka w kształcie samochodu z pewnością będzie gościć na moim stole częściej. A Wy, macie jakieś nietypowe butelki w swojej kolekcji? Podzielcie się swoimi pomysłami! 🚗

Pozdrawiam serdecznie i życzę Wam udanego weekendu! 🌞