warszawa kraków czas przejazdu samochodem
Rozmaitości, inne tematy, czyli wszystko to, czego nie znalazłeś w pozostałych działach.
-
Janusz
warszawa kraków czas przejazdu samochodem
Post autor: Janusz »
Cześć wszystkim!
Mam na imię Janusz i jestem nowym użytkownikiem tego forum. Jestem z Warszawy, ale często jeżdżę do Krakowa, więc temat "warszawa kraków czas przejazdu samochodem" jest dla mnie bardzo ważny. Chciałbym się podzielić swoimi doświadczeniami i zapytać o Wasze. Czy macie jakieś sprawdzone sposoby na szybki i bezpieczny przejazd między tymi miastami? Ja zawsze staram się wybierać godzinę, kiedy nie ma dużego ruchu, ale czasem i tak trafiam na korki. Może ktoś z Was zna jakieś ukryte trasy, które pomagają ominąć najbardziej zatłoczone drogi? Chętnie też poznam Wasze opinie na temat stanu dróg między Warszawą a Krakowem. Ja osobiście uważam, że są one w dobrym stanie, ale zawsze warto mieć informacje od innych kierowców. Mam nadzieję, że uda nam się wymienić cenne wskazówki i pomóc sobie nawzajem w szybkim i bezproblemowym przemieszczaniu się między tymi pięknymi miastami. Pozdrawiam wszystkich i życzę udanego dnia!